Skip to content Skip to footer

Concurs de pescuit sportiv ,, Fir întins ,, Ediția I-a + Regulament concurs

Comunicat de presă

 

Primăria Oraşului Ţicleni şi Consiliul Local Ţicleni organizează sâmbătă, 20 iulie  2013, începând cu ora 6,15, concursul de pescuit sportiv „Fir întins” Editia I-a.

Echipele concurente vor fi formate din 3 pescari.

Înscrierile se fac până pe data de 19 iulie ora 12,00.

Regulamentul competiţiei se găseşte la sediul Primăriei Oraşului Ţicleni, precum si pe www.primarieticleni.ro.

Vă aşteptăm cu drag!

Primar,

Radu Constantin

 

Partener media: Acces TV (Emisiunea "D'ale pescuitului"). Producator si realizator: actor Ionut Stoica.

 

====================================================================

REGULAMENTUL CONCURSULUI

de pescuit sportiv „Fir întins”

 1. Fiecare pescar va pescui cu 3 undiţe (sau lansete).
 2. Concurenţii sunt obligaţi să aibă grijă să nu rănească sau să omoare peştii.
 3. Concurentii sunt obligati sa trateze competiţia cu sportivitate şi fără excese ce pot deranja restul participanţilor la concurs.
 4. Pe timpul concursului, concurenţii nu au voie să primească ajutor de la nici o persoana, din afara standului, la scoaterea capturii.
 5. Cântarirea se face şi se înscrie în grame, într-un tabel pe care-l vor semna concurentul, un arbitru şi vecinul martor. Nici o reclamaţie ulterioară nu va fi luata în consideratie.
 6. În cazul în care, la cântarul oficial, concurentul se prezinta cu exemplare moarte sau grav rănite, acestea nu se vor puncta.
 7. După cântarire peştele va fi eliberat cu grijă, în prezenta arbitrului şi a martorului.
 8. Clasamentul final se stabileşte după cantitatea totală de peşte prinsă pe toată durata concursului. În caz de egalitate, pentru orice premiu, câştigătorul va fi desemnat după cea mai mare captură.
 9. Dacă intervin probleme care au fost omise in regulament, acestea vor fi soluţionate la faţa locului de organizatori. Avertismentele pentru diferitele tipuri de abateri pot fi cumulate; la 5 avertizari diferite, concurentul va fi descalificat.
 10.  Orice încercare de fraudă atrage după sine descalificarea echipei din care cei vinovaţi fac parte.
 11.  În caz de vreme nefavorabilă, ce poate pune în pericol viaţa concurentilor (furtuna, descarcari electrice, vânt foarte puternic), organizatorii pot întrerupe parţial sau total desfăşurarea concursului. O decizie privind eventuala reprogramare a concursului, eventual stabilirea câştigatorilor în baza rezultatelor obţinute, până la întreruperea concursului, va fi luată pe loc de organizatori.
 12.  Orice partidă de pescuit implică riscuri inerente de accidente, pe care participanţii la concurs şi le asuma. În consecinţă, organizatorii nu pot fi traşi la răspundere în cazul producerii unor accidente nedorite.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut